Emma Barremyr

9 tips på goda fikamellis

Frukost toppar listan på favoritmåltider om du frågar mig. Jag ÄLSKAR frukost i vanliga fall, men nu under graviditeten är det min sämsta måltid i och med illamåendet. Gud vad jag längtar efter den dagen jag kan njuta av frukost igen!

Men jag älskar också mellanmål och det går ju faktiskt ner mycket lättare än frukosten just nu! Speciellt på eftermiddagarna tycker jag att det är extra gott med mellanmål, och då gärna i fikaform. Jag har, som ni säkert vet, länge haft en förkärlek till just fikamellis! Det är så mysigt att bryta av eftermiddagen med en god fika som också ger massa näring, energi och kärlek till kroppen.

I bloggarkivet finns en mängd olika recept och i det här inlägget har jag samlat ihop 9 gamla favoriter på just fikamellis! Perfekt för den som tycker om att fika ofta, men samtidigt vill ge kroppen bra grejer!

Varsågoda, det är bara att klicka på länkarna ovanför bilderna för att komma till recepten!

 

Världens godaste chokladbollar

 

Ljuvlig banankaka

 

Kanelstekta päron med crunchtopping

 

Godaste chailatten som finns

 

Mellanmålsmuffins med äpple och morot

 

Jordnötskakor med banan

 

Snickerschiapudding

 

Mandelscones

 

Glutenfria kärleksmums

 

Hoppas ni gillar godsakerna!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats