emmabarremyr

Emma Barremyr

Det bästa med att vara gravid

God morgon och glad nationaldag på er allihopa!

Värmen har slagit till ordentligt igen de senaste dagarna och idag ser ut att bli en strålande dag. Vi planerar strandpremiär med några vänner och sedan grillmiddag hos oss ikväll. Barnen får leka och vi vuxna får hänga, det blir nog väldigt mysigt och alldeles lagom idag känner jag! Skönt att Pelle är ledig och kan ta springet efter Elsa, hehe.

Har ni några planer för dagen?

Den här veckan har jag äntligen börjat med lite förberedelser inför lillasysters ankomst. Jag har ju som jag visade er gjort iordning vagnen och så har jag även inventerat och tvättat alla bebiskläder nu. Vi behövde inte köpa alls mycket nytt, utan har bara köpt till lite som ska med till förlossningen. Jag vill gärna att lillasyster ska få ha “något eget” att åka hem i ♥

I tisdags var jag på Ikea och köpte en byrå som jag skruvade ihop och ställde i badrummet på nedervåningen. Vi har tvättmaskinen i badrummet och eftersom det ständigt är så mycket tvätt orkar jag inte släpa kläderna upp och ner hela tiden. Det är ju i badrummet jag tvättar, klär och byter på barnen och då känns det smidigast att ha kläderna där. Därför får Elsa och lillasyster ha sina kläder i en byrå här nere så blir det lite mindre springande för mig. Det blev lite trångt i badrummet, men en skön lösning som får duga för nu.

Och jag skruvade ihop en hel Ikea-möbel alldeles själv. Det är STORT! Jag har jättesvårt för att läsa instruktioner och väldigt dåligt tålamod till sånt annars. Det tog en hel eftermiddag, men det gick och nu är jag SÅ STOLT!

Och ÅH SÅ mysigt det är att boa inför en nytt litet livs ankomst såhär ♥ Det är verkligen något alldeles speciellt och det bästa med att vara gravid om du frågar mig!

Lite kläder till lillasyster som jag planerar att packa ner i förlossningsväskan! Längtar tills det blir dags att börja packa den ♥

Nu ska jag stänga ner datorn för dagen och börja packa strandväskan. Det ska bli underbart med strandpremiär!!!

Hoppas ni får en fin nationaldag allihopa 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Emma snälla kom med tips/idéer/bilder!

    Jag får mitt första barn i sommar ju, beräknad bara någon dag före dig. Men jag är så förvirrad kring skötdelen?! Vad har man på skötbädden? Vad har man runt omkring? Älskar att bli inspirerad av just dig så skulle vara så tacksam för massa info 😀 Ser ju tex att det ligger typ en handduk där nu men jag känner mig ändå så lost i just detta!

stats