Emma Barremyr

Här är våran nya vagn!

Jag berättade ju för er att vi fick tag i en ny vagn för ett tag sedan, och nu har vi ÄNTLIGEN hämtat hem den! Pelle var lite svårövertalad vad gäller ny vagn eftersom han inte riktigt anser att vi behöver en syskonvagn, men för mig har det känts viktigt. Jag blev själv storasyster tidigt i livet och blev då ”stor” fast jag kanske behövde vara liten ett tag till. För mig är det därför superviktigt att Elsa får fortsätta att vara liten om hon vill det. Dessutom har hon alltid varit ett riktigt ”vagnbarn” och älskar fortfarande att åka och sova i vagnen så jag tycker inte att det känns som ett onödigt köp. Och jag lyckades till slut övertala Pelle!

Det blev en Bugaboo Donkey Duo, vilket var precis den jag ville ha. Hur smidigt är det inte att den går snabbt att göra om till enkel eller dubbelvagn? Det är bästa funktionen! Vi köpte en begagnad eftersom de kostar så extremt mycket som nya och jag är så glad över att jag hittade en i närheten som var väldigt fin, i min färgsmak och med mycket tillbehör till ett väldigt bra pris. Vi är nöjda båda två nu 🙂

Jag ÄLSKAR våran Bugaboo Buffalo som vi haft och tanken är ju att vi ska sälja den vidare (är du intresserad får du gärna höra av dig). Det känns så sorgligt på något vis! Jag är verkligen sååå fäst vid den vagnen och har älskat den från start. Jag är redan förälskad i den nya, men vi kan inte ha två vagnar här hemma så vi måste sälja den gamla. Så många känslor som upplevts med den vagnen och så många underbara promenader vi gått ihop! Kommer bli svårt att göra sig av med den. Gud, hur konstig är jag inte som kan känna så för en vagn? Haha.

 

Här är den! Våran Bugaboo Donkey Duo <3 Familjen vi köpte den av hade precis köpt nya sittdelstyger, nya svarta suffletter (de kommer jag sätta på efter sommaren), ett nytt liggdelslock och en ny varukorg. Vi fick med två sommarsufletter som ni ser på bilden ovan och även en ståbräda, regnskydd och myggnät (det finns också inbyggt i sommarsufletterna).

Hela vagnen är så jättebra skick och pedantskött så den ser i princip helt ny ut nu när jag bytt ut alla tyger skulle jag säga. Det är handtagen som är lite slitna, men de tänkte jag rusta upp och sätta läderhandtag på. Det hade varit sjukt snyggt med bruna handtag till den svarta vagnen, ellerhur?

 

I Elsas del har jag satt i en sittdyna som jag köpte till andra vagnen förra sommaren. Smidigt att den passar även den här vagnen. Jag tänker dock att vi inte kommer att använda den här vagnen så jättemycket innan lillasyster kommer, utan istället använda vår resevagn eftersom det känns lite onödigt att släpa med en så stor vagn.

 

 

Bäddade i lillasysters del med täcke och kudde. Kan ni förstå att det snart kommer att ligga en liten bebis där? Helt ofattbart ju! Våran lillasyster <3

 

 

Jag har även köpt en snuttekanin till henne nu också! Den ska vi turas om att sova med jag och Pelle så att våra dofter sätter sig i den <3

 

Åh, vad jag längtar tills jag får gå första barnvagnspromenaden med mina TVÅ barn!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Du skrev tidigare att du hade gjort en stor beställning från apotea. Kan du inte dela med dig av vad du har beställt? Väntar första barnet nu i juli och behöver tips om vad som kan vara bra att ha:)

  2. Emma

    Du skrev tidigare att du hade gjort en stor beställning från apotea. Kan du inte dela med dig av vad du har beställt? Väntar första barnet nu i juli och behöver tips om vad som kan vara bra att ha:)

stats