Emma Barremyr

Mina 10 bästa recept på godsaker

Förra veckan delade jag med mig av mina topp 10 godaste recept på mat och frukost. Insåg när jag satt och skrev det inlägget att jag också ville göra ett sånt inlägg fast med recept på godsaker. Godsakerna får ju inte glömma bort liksom! Hehe.

Jag hinner inte riktigt med att baka lika ofta som förut, men i arkivet finns ju så många goda recept. Nu när jag sitter och går igenom dem känner jag att jag vill lägga mer tid på att baka igen. Åh, tiden alltså! Den räcker inte till allt jag vill!

Är sugen på att baka allt här nedan, men får kanske nöja mig med en grej i helgen! Kanelbullekladdkakan känns väldigt lockande just nu. Funderar på att baka den fast med kokossocker!

Vilken godsak väljer du om du får välja att baka en?

Varsågoda, här får ni mina tio bästa recept på godsaker!

1. Lyxigt chokladmousse med mint och hallon! En perfekt och lagom fräsch efterrätt att avsluta en trerätters med. Min absoluta favorit när det kommer tillefterrätt.

2. Lakritsfudge! Ett gudomligt godis som alla lakritsälskare bara måste prova. Innehåller bara bra grejer vilket är en fantastisk bonus, älskar sånt!

3. Glutenfri kanelbullekladdkaka! Godaste fikan jag vet. Den kladdkakan alltså! Älskar ju det kladdiga i mitten på kanelbullarna, men denna är så mycket bättre än en kanelbulle eftersom den är 100% kladdig rakt igenom. Mmmm!

4. Jordnötssmörsfyllda dadlar med choklad! Väldens bästa godis!

5. Jordgubbspaj! En somrig och fräsch efterrätt som går att variera genom att ersätta jordgubbarna med andra bär eller frukter. Hallon och blåbär är också gott.

6. Lakritsdadlar! Ja jag vet, ett till recept med lakrits och dadlar, men alltså dessa godingar! Ett enklare recept på nyttigt lördagsgodis får man leta efter – klart på ett par minuter!

7. Smördegsinbakad choklad! Älskar att göra den med mintchoklad och servera med helt vanlig vaniljglass. Efterrättsporr är bara förnamnet här!

8. Raw chokladmousse! Både lyxigt och väldigt gott. Och innehåller bara bra grejer dessutom.

9. Rawfoodselma! Har redan tipsat om den flera gånger, men måste göra det igen. Så förbaskat god!

10. Bananochlakritsglass med chokladbollsdeg! En fantastiskt god glass att svalka sig med varma sommardagar. Fast den är lika god att krypa upp i soffan med under en filt också såklart!

Trevlig helg!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats