Emma Barremyr

Banan- och lakritsglass med chokladbollsdeg!

Hej ♥

Vem är sugen på FREDAGSMYS?

DET ÄR JAG!!!

Fredagsmys är ju absolut det allra bästa myset och jag har redan tjuvstartat mitt mys med en smarrig glass till min obligatoriska fredagsfika! Wiiiiiieeee!

Banan- och laktritsglass med choklasbollsdeg!

HUR GOTT??????

Så in i helsike gott kan jag lova, och tyvärr tog den slut alldeles för fort! Det kan NOG bli en ny sats till kvällens mys här hemma om jag får bestämma 🙂 Hihi!

Gillar du glass och är ett riktigt glassmonster som jag? Då måste du testa denna!

IMG_5733

 

Ingredienser (1 person):

 • 1 frusen banan
 • 1 tsk lakritspulver
 • 1 msk vatten
 • 1 msk cashewnötssmör (kan uteslutas)
 • 1 chokladkokosboll <– (klicka)

Mixa ihop banan, lakrits, vatten och nötsmör till en krämig glass. Smula sönder chokladkokosbollen och blanda med glassen. Ringa eventuellt över lite agavesirap!

Ät och njut!

 

IMG_5736

 

Inspirationen till receptet kommer härifrån!

 

Nu känns det bra att helgen är här! För min del har det varit en kämpig vecka då jag varit otroligt trött och haft mycket att göra. Så en helg med vila kommer lägligt! Kroppen har känts sliten och i tisdags bestämde jag mig för att ställa in all veckans träning och låta kroppen få en vilovecka. Jag har gått lite promenader för att få frisk luft och rörelse, men mer än så har jag inte gjort. Så kan det bli ibland och det är viktigt att lyssna på kroppen 🙂

 

Hoppas att ni får en underbar helg sötisar!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vickan

  Åh precis vad jag behöver. Kan inte träna alls just nu och har trillat av den nyttiga matvägen jag hållt så länge. Men med sån här inspiration ska jag nog allt kunna ta mig tillbaka igen 🙂
  Trevlig helg!

 2. Freja

  Trevlig helg!
  Jag blir alltid inspirerad av dig 🙂 Jag har drabbats av en utmattningsdepression och kan inte träna något alls. Det gör att jag får sån ångest för att jag känner mig dålig. Jag vill jobba med inställningen till att det är okej att ta det lugnt.

  Jag tycker det är jobbigt att inte kunna njuta av maten som jag gjorde när jag tränade. Tycker du att det är bra att äta vanlig husmanskost trots att man sitter stilla? Att äta mellanmål känns nu onödigt för mig.

stats