Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

En vecka som vegan – recept till alla måltider

Publicerad,

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Nu tänkte jag dela med mig av hur vår vecka som veganer såg ut i somras! Vi lagade en ny middag varje kväll som vi de flesta gånger gjorde dubbla portioner av för att ha till lunch dagen efter. Det är så smidigt att göra så, bara plocka fram och värma!

Mellanmål åt vi två gånger om dagen, ett mellan frukost och lunch, och sedan ett mellan lunch och middag. På kvällarna blev det lite snacks, och mina vagenska favoritsnacks hittills är (klicka på länkarna för att komma till produkterna):

> Bananchips

> Choklad

> Torkad mango

> Popcorn

Och nu mina vänner, här kommer en färdig planering för en hel vecka som vegan, med alla recept och tips på mellanmål!

Måndag

Frukost: ugnsbakad gröt
Lunch: veganska pannkakor
Middag: vegansk bolognese
Mellanmål: banankakor, melon, nötter

Tisdag

Frukost: vegansk frukostbägare
Lunch: vegansk bolognese
Middag: vegansk ugnspannkaka
Mellanmål: cashewnötter, banan, melon, majskakor med vgenaost

Onsdag

Frukost: havregurt med nötgranola
Lunch: vegansk ugnspannkaka
Middag: vegansk rödbetspasta
Mellanmål: majskakor med jordnötssmör och banan, chokladbollar

Torsdag

Frukost: ugnsbakad gröt
Lunch: vegansk rödbetspasta
Middag: vegan tacos
Mellanmål: smoothie på banan, kokosmjölk, hallon och risprotein, raw banan- och jordnötsceesecake

Img 5838

Fredag

Frukost: vegansk frukostbägare
Lunchnötbollar med salvia och pasta med pumpasås
Middag: jordnötsbiffar med sötpotatispommes
Mellanmål: Kokosyoghurt (har ni inte testat Abbot Kinney’s koksoyoghurt MÅSTE ni göra det. GALET GOD!!!) med nötter, majskakor med jordnötssmör och banan

Img 5919

Img 8266

Lördag

Frukost: havregurt med nötgranola
Lunch: Jordnötsbiffar med sötpotatispommes
Middag: Linsgryta med saffran
Mellanmål: smoothie på banan, kokosmjölk, hallon och risprotein, lakritschiapudding med hallon

Söndag

Frukost: Sötpotatistunnbröd toppade med mosad avokado och veganost
Lunch: linsgryta med saffran
Middag: veganska scones med tillbehör
Mellanmålraw banan- och jordnötsceesecake, vindruvor, melon, majskakor med veganost

Det var det hela! Hoppas ni gillar!

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. Kul att få tips på mat för hela dagar!

  2. Så himla mycket inspiration! Tusen tack bästa Emma! ? ❤

  3. Åh mer sånt här! Toppen bra inlägg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *