Emma Barremyr

En annan lista med 10 fredagstips

För ett tag sedan skrev jag en lista med 10 fredagstips till er. Ni var många som gillade, så idag tänker jag att vi kör en favorit i repris på den, men med 10 nya tips såklart!

Varsågoda, här får ni 10 fredagstips att njuta av i helgen!

1. Ett gott bröd

Det får bli mina glutenfria scones med äpple och morot! Får frågor nästan varje dag om det här receptet på Instagram och alla som provar dem älskar dem! Har du inte testat än? Baka och njut av dem till frukost i helgen vetja!

2. En bra film

Ted – för kärlekens skull. Filmen om Ted Gärdestad. Alltså ni MÅSTE bara se den! Är få filmer som berört mig så mycket som den. Den är både viktig och fin!

3. Tips på meditation

Att använda vardagsaktiviteter som meditation. Det går att öva på att göra saker mer medvetet och på så vis få in mer meditation i sin vardag. Så fantastiskt!

4. En härlig mindfulnessövning

Att gå en promenad i tystnad! Det ger så mycket tillbaka och är något jag själv unnar mig ofta. Gör det du också och känn effekterna!

5. Ett jobbigt intervallpass

Svettiga pyramidintervaller! En riktigt gammal favorit som aldrig blir tråkig. Ska nog göra dem i helgen jag också! Hänger ni på?

6. En god middag

Hemgjord glutenfri ravioli och chevrefyllning och rödbetscréme. Alltså drömmen att göra egen pasta! Det var länge sen jag gjorde det, men nu blev jag taggad på att göra det snart igen. Det var faktiskt lättare än det låter!

7. Ett härligt styrkepass

Kärlek till magen! Det här träningspasset ger det där lilla extra till din fina mage. Ta hand om den!

8. Ett hemgjort lördagsgodis

Lakritsdadlar! Det behöver inte vara svårare än så. Jag har haft dille på dessa länge nu. Så så såååå goda!!!

9. En favoritfika

Raw jordgubbspaj med lime! Så sjukt god och svalkar sådär lagom gott i värmen!

10. En bra bok

Framgångsboken av Alexander Pärleros. Brukar lyssna på Alexanders podd, Framgångspodden och tycker den är så himla bra! I boken har han samlat sina bästa tips och verktyg för hur man får ett framgångsrikt liv. Jag lyssnade på den i ljudboksform vilket passar mig bra eftersom jag brukar lyssna när jag tränar eller går promenader. Annars hinner jag sällan med böcker nu för tiden..

Hoppas ni får en trevlig helg finisar!

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats