emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej från nu

Gud, den här veckan vet jag inte riktigt vart den tagit vägen? Sedan vi påbörjade altanbygget för två veckor sedan har det gått i ett och den där sköna semesterfeelingen jag sett fram emot har varit rätt så obefintlig. Men nu är det inte mycket kvar och vi börjar äntligen få lite ordning här hemma igen!

Idag har vi mina svärföräldrar och Pelles ena bror här till hjälp för att sätta upp fönster i uterummet. Efter det är det bara inneväggen som ska spikas upp (men vi väntar på en elektriker som ska hjälpa oss att dra ström till uttag i väggen) och en matta som ska läggas så är det klart sen. Jag ska måla lite till och så ska det inredas såklart, men det är ju bara mysigt pill och inget jag känner stress över. Sen ska vi ju bygga ut altan också så att vi får en “utedel“, men det väntar vi med till längre fram, vi orkar inte jobba mer i värmen nu.

I fredags var jag och Pelle på vår första datenight sedan Elsa föddes. Vi har ju lämnat bort henne dagtid några gånger för att gå ut och äta, men aldrig kvällstid. Både farmor och mormor brukar lägga henne när de får chansen, Elsa är ganska flexibel så, så vi kände oss trygga i att åka iväg på kvällen nu. Moster Julia och hennes kille Jakob fick äran att vara barnvakter och sååå härligt det var med en kväll på tu man hand.

Vi satt i varm kvällsluft på Nonna Grassas uteservering, njöt av lugn och ro, åt en lång middag med en tallrik mozzarella och tomat till förrätt och pizza/ pasta till varmrätt. Sen gick vi en promenad hand i hand runt älven i kvällssolen innan vi åkte hem igen. Så välbehövligt med lite vi-tid efter dessa stressiga veckor med altanbygget!

Nu ska jag jobba ikapp lite missat jobb efter veckan som gått. Elsa hänger med farmor så jag får passa på!

Hoppas att i mår bra i värmen!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats