Emma Barremyr

Wow, det händer verkligen nu!

God morgon! Jag är ju i Stockholm och påbörjar äntligen utbildningen till mindfulnessinstruktör idag. Wow, det händer verkligen nu! Jag har längtat efter det här i över två år och ser så mycket fram emot det. Hela mitt hjärta säger att det är det här jag ska göra nu.

Sist när jag skulle påbörja utbildningen var jag gravid och fick avboka mig eftersom jag blev sjukskriven pga det kraftiga illamåendet. Sen kom bebis och det har inte riktigt passat med utbildning pga av tidsbrist. Tid är inget man har i överflöd med en bebis och eget företag om jag säger så.  Men nu kommer jag ha hela sommaren att plugga och träna mindfulness eftersom vi är hemma båda två hela juli och augusti, och sen i höst börjar Elsa förskolan och då får jag lite mer tid igen.

För att fira min påbörjan av utbildningen har jag samlat ihop 10 läsvärda inlägg om mindfulness från arkivet. Klicka på länkarna nedan för att läsa respektive inlägg!

  1. Att vara i tystnad
  2. Om att möta sig själv
  3. Lär dig leva
  4. Må bra i vardagen
  5. Min upplevelse av 40 minuter meditation
  6. 10 positiva effekter av mindfulness
  7. Det ger mig återhämtning
  8. Mindfulnesspyssel
  9. Mindfulness under graviditeten
  10. Antidepressiv medicin

Tiden med min dotter är också tid då jag är fullkomligt närvarande. Tänk så mycket närvaro ett litet barn kan föra med sig ♥

Vill du testa att göra en 10 dagars mindfulnessutmaning? Läs mer om den här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats