emmabarremyr

Emma Barremyr

Mindfulnesspyssel

Hej kompisar ♥

Åh, jag måste bara få dela med mig av en underbar mindfulnesstund från helgen!

Ett av helgens pyssel var nämligen att måla vedkorgen. Det är något som stått på min to-do-lista under en lång tid, men som jag varit alldeles för trött för att orka utföra utöver alla andra vardagsbestyr. Helgen som gick spenderade vi på hemmaplan och jag kände äntligen energi till att kroka upp färgburken och sätta igång med målandet.

Att pyssla med hantverk och måla är verkligen rogivande! Det är precis som när jag är ute i trädgården – jag landar i nuet, blir avslappnad och lugn, hamnar i något slags trans där jag bara är och gör. Efteråt minns jag knappt vad jag tänkt på och det är så otroligt skönt.

Helgen pyssel var helt enkelt en underbar form av TERAPI och MINDFULNESS ♥

img_8196 img_8202 img_8197 img_8198 img_8203 img_8221 img_8223 img_8265 img_8263

Vad tycker ni om resultatet?

Själv är jag jättenöjd och nu ser fram fram emot nästa projekt här hemma som jag tänker dra igång med i mellandagarna eller efter nyår. Vi har en korgsäng till vår bebis som vi ska måla om till vit. Korgsängen har jag och mina syskon legat i som små och nu går den vidare en generation och det är dags att fräscha upp den lite. Självklart kommer ni få se före- och efterbilder på den också 🙂

För övrigt kan jag verkligen rekommendera det här med att pyssla! Tror det är så bra och viktigt för oss att släppa det digitala då och då för att göra något mindre krävande för hjärnan. Under stunder med pyssel får den verkligen vila och det är så otroligt skönt ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats