Emma Barremyr

Min andra mors dag

Jag sitter på tåget mot Stockholm med en klump i magen och tårar som spränger bakom ögonen. Jag har precis vinkat hejdå till mina älsklingar som jag inte kommer att få träffa förrän imorgon kväll igen, och förmodligen sover Elsa då så att jag inte får ”träffa” henne förrän på tisdag morgon. Alltså, fy fan! Hur kan det vara såhär jobbigt att åka ifrån sitt barn?

Jag har inga problem att åka iväg ett par timmar då och då, max en dag kanske, men såhär länge är alldeles för länge. Jag saknar ihjäl mig! Det är andra gången jag åker iväg för att spendera en natt utan Elsa, och jag hade en tanke om att det skulle vara lättare nu när hon är äldre, men det känns faktiskt ännu jobbigare än vad det gjorde sist. Mest för att hon är så mycket mer medveten nu, men ändå inte förstår varför jag inte är där.

Förra gången var i mitten av januari precis efter att Elsa blivit nio månader. Vi ammade fortfarande dagtid då, men det gick ändå bra eftersom hon precis hade börjat ta flaskan och jag hade pumpat ut bröstmjölk till henne. Hon och Pelle hade haft det så bra, och det försöker jag trösta mig med nu också. De kommer att ha så fina dagar ihop, spendera viktig tid tillsammans och det är jag så glad för. Och jag ska till Stockholm och ha kul, förhoppningsvis känns det lite lättare bara jag kommer till dit och får träffa min underbara Moa som jag ska sova hos inatt.

Eftersom det är mors dag idag och jag inte är hemma blev jag firad igår av mina älsklingar. Min andra mors dag ♥ Pelle hade planerat en picknickutflykt och först trodde vi att vi skulle få ställa in hela dagen eftersom jag vaknade med en infektion i visdomstanden och fick åka akut till Forshaga pga av svullnaden och smärtan i hela käken och halsen. Hade så fruktansvärt ont efter att ha varit hos tandläkarn att jag bara grät. Men sen släppte det ganska snabbt och vi kom ut på picknick ändå! Fick kaffe och croissanter! Och presenter! Så det blev en väldigt bra dag trots allt ♥

P som i Per och E som i Elsa ♥

Nu har jag babblat nog för den här gången! Var skönt att få skriva av sig lite, men nu har jag jobb som väntar resten av tågresan innan jag är framme i Stockholm och bara ska njuta av dagen tillsammans med en fin vän!

Hoppas ni har en härlig söndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ptbyemma

      Alltså jag såg din kommentar för sent 🙁 De där glassarna såg ju heeelt magiska ut!!!! Tack för tipset iallafall, ska testa nästa gång jag är där 🙂 Kram

stats