emmabarremyr

Emma Barremyr

Positiva fredagstankar ♥

God morgon ♥

Hur mår ni denna fantastiska fredag? 

Jag mår alldeles utmärkt och har för andra gången den här veckan börjat dagen med en stunds yoga och meditation med fokus på positiva tankar här hemma! 

Det gör hela dagen så otroligt mycket bättre ♥

Jag tänker ofta på det här med mantran som vi använder oss av i yogan, och hur saker och ting jag upprepar för mig själv ofta liksom sätter sig på hjärnan. Och det är ju samma sak med negativa tankar, som vi så lätt kan fastna i! Om vi går runt och tänker negativt så blir ju det som negativa mantran som vi upprepar för oss själva. Hjärnan hör det vi tänker och hela livet kan då lätt bli negativt.

Men hörrni, vi kan ju faktiskt påverka och välja våra tankar! Genom att börja dagen med positivt tänkande kan vi förändra en hel dag. Det är viktigt för vår hälsa då vi också blir gladare, friskare och lyckligare av att tänka positivt!

Så idag vill jag slå ett slag för positiva affirmationer och snälla tankar!

Fundera lite på vad just du behöver höra för positivt idag och bestämt dig för vilka tankar du vill tänka!

Var snäll mot dig själv vännen!

IMG_2531

Psssst!

Att ha dåliga dagar hör till livet och det är inte varje dag en känner för att öppna upp armarna, välkomna dagen och tänka positivt. Och det är okej, men kom ihåg att positiva tankar är starkare än negativa. Känner du att det är en jobbig dag. Tillåt dig själv att vara deppig och ledsen, men försök ändå hitta något positivt att klamra dig fast vid. Hjärnan och hjärtat kommer lyssna till det, jag lovar!

Ta hand om dig och ha en alldeles underbar fredag 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats