Emma Barremyr

Vill du samarbeta med PT by Emma? Annonsera eller på annat vis synas här?

Eftersom mina läsare är det bästa jag har jobbar jag enbart med varumärken och produkter som är relevanta för dem. Jag jobbar med Content marketing, som handlar om att göra reklam som mottagaren vill ha. Reklam som underhåller istället för att störa, där produkterna sätts in i ett relevanta sammanhang.

Jag följer alltid Sveriges annonsörers riktlinjer kring annonsmärkning där tävlingsinlägg eller produkttester märks med ”i samarbete med” eller ”tävling sponsrad av”.

Är du intresserad av att hitta på något kul ihop? Kontakta mig på emma@ptbyemma.se.

DSC_1978

 

Podcasten Drivkraften

Jag är ambassadör för podden #Drivkraften, en podd om psykisk ohälsa och personlig utveckling, som drivs av fantastiska Malin Rosén. Psykisk ohälsa är något jag själv varit drabbad av under en stor del av mitt liv, och därför brinner jag extra mycket för att jobba med det idag. Tillsammans med Malin vill jag vara med och göra skillnad och under hösten kommer ni även kunna höra mig gästa podden och berätta om min bakgrund med psykisk ohälsa och hur jag rest mig ur den.

Om podden:

Sedan 90-talets början har den psykiska ohälsan trefaldigats. Varje dag tar fyra personer sitt liv i Sverige och var femte ung flicka i årskurs nio har någon gång skadat sig själv medvetet. Detta måste få ett slut! Det går att skapa sig ett fantastiskt liv trots tidigare inre kaos och det vill Malin med hjälp av #Drivkraften trycka på.  

I denna podcast fokuserar vi på alla områden inom personlig utveckling, mental träning och hälsa. Här får ni ta del av starka berättelser där personer som har ett tungt bagage med hjälp av en stark drivkraft hittat rätt i livet. #Drivkraften ska vara en lättillgänglig källa till inspiration för att fler ska få upp ögonen för mental träning och börja påverka sina liv till de bättre. 

Malin och jag är helt säkra på att världen skulle se bättre ut om fler vågade möta sig själva. Låt #Drivkraften väcka din inre motivation!

Klicka här för att lyssna på podden!

drivkraften

stats