Emma Barremyr

Personlig träning online

Är du intresserad av min hjälp, men inte har möjlighet att träna med mig som personlig tränare på plats i Karlstad eller på Hammarö? Då är PT-online något för dig.

Vi är alla olika som individer och gillar därför självklart olika träningsformer. Utifrån dina önskemål och behov lägger jag upp individanpassade kost- och träningsprogram att utföra på egen hand. Det finns något för alla! Oavsett om det handlar om viktnedgång, viktuppgång, marathonlopp, eller bara allmänt välbefinnande hjälper jag dig på rätt väg och tillsammans jobbar vi sedan mot ditt mål! Mitt största fokus är alltid mina klienters hälsa och välmående, så oavsett vad ditt grundläggande mål är under vår tid tillsammans är det viktigaste för mig att vi tillsammans jobbar för att du ska må bra och ta hand om dig själv.

 

Varför PT-online?

>> Du får hjälp att anpassa träningen utefter dina behov och förutsättningar

>> Du sparar tid och behöver inte planera och tänka själv

>> Genom en bra tränings, och kostplanering effektiviserar jag träningen för dig

>> Du får pepp, tips och coachning under hela vägen vilket kan vara en spark i baken som gör det hållbart i längen

 

Här kan du läsa recensioner från tidigare klienters upplevelse av PT-online!

 

Kost och träning 10 veckor 
Riktar sig till dig som vill göra en större förändring, nå ett långsiktigt mål inom kost och träning eller behöver mycket stöd under en längre tid. Vi fokuserar under dessa 10 veckor på att balansera träning och kost med hälsan i ett helhetsperspektiv utifrån dina mål och förutsättningar. Jag finns vid din sida och tillsammans jobbar vi för din hälsa och ditt välmående! Receptbok ingår.

Pris: 2995:-

Kost och träning 5 veckor
5 veckors kost och träning passar dig som vill få en nystart vad gäller träning och kost. Du får hjälp med att hitta ny inspiration till ett hälsosamt liv med träning och god kosthållning. Jag hjälper dig med ett träningsupplägg för 5 veckor samt att införa nya kostvanor. På vägen får du också hjälp med coachning och inspiration till att hitta träningsglädjen. Receptbok ingår.

Pris: 2395:-

Träning 10 veckor 
Känner du att du har koll på kosten, men skulle behöva ny inspiration och en spark i baken vad gäller träningen? Träning i 10 veckor riktar sig till dig som vill nå ett specifikt lite mer långsiktigt mål inom din träning.

Pris: 2595:-

Träning 5 veckor
Riktar sig till dig som vill få ny motivation och inspiration i din träning eller till dig som vill nå ett kortsiktigt mål.

Pris: 1895:-

Kost 4 veckor
När du köper ett kostschema hos mig hjälper jag dig att få in en grundläggande och hälsosam kosthållning. Jag fokuserar inte på att räkna kalorier och tror inte på några snabba metoder eller dieter. Hemlagad och näringsrik mat är vad det handlar om och under dessa 4 veckor hjälper jag dig att hitta de bra alternativen, föra in regelbundna måltider och förhoppningsvis hitta njutningen i den goda, hälsosamma maten. Kostuppläggen är individanpassade och det ingår även en receptbok (skriven av mig) för mer motivation!

Pris: 1595:-

 

Vad ingår?

Inloggning till en egen träningssida där alla träningspass finns samlade med bilder, filmer och beskrivningar av alla övningar

Individuella anpassade tränings- och kostprogram utefter dina mål och behov

Receptbok med tips och måltidsförslag (endast vid kost och träning eller endast kost)

Daglig mailkontakt med mig där feedback, pepp, råd och stöttning ingår (måndag – fredag)

Uppföljning och utvärdering av dina resultat

Tips, råd och coachning under hela perioden

 

Hur går det till?
När du bestämt dig för vilket upplägg som passar dig bäst skickar du ett mail till mig och märker mailet med tjänsten som du är intresserad av. Därefter tar jag kontakt med dig och vi kommer överens om ett startdatum. Jag skickar en faktura och när pengarna är betalade får du svara på ett frågeformulär som sedan ligger till grund för ditt upplägg. Sen får du tillgång till allt material några dagar innan start så att du hinner förbereda dig i god tid.

När upplägget är klart är det bara att köra igång! Grattis, du har nu tagit ett kliv närmare dina mål och tillsammans ska vi nu jobba för att du ska lyckas, samtidigt som vi ska må bra och ha så mycket skoj vi kan längs vägen!

 

Intresseanmälan

Maila mig på emma@ptbyemma.se om du är intresserad av PT-online.

stats