Emma Barremyr

Sedan 2013 när jag startade upp min verksamhet har jag hjälpt över 200 kvinnor och män till en hälsosammare livsstil via personlig träning och PT-online. För mig är det helt magiskt att jag fått vara en del i dessa människors liv. Jag ser ofta hur mina klienter utvecklas både fysiskt och mentalt, och många inser hur mycket mer än bara träning och kost hälsa faktiskt är. Och det är precis det jag brinner så mycket för – att få coacha och vara en del i mina klienters väg till hälsa, balans och välmående! Det är så himla stort och jag är oändligt tacksam för de relationer jag fått!

Jag har aldrig jobbat med några extrema metoder eller pekpinnar, utan mitt största mål som PT är att få människor att må bättre och att ta hand om sig själva. Jag vill förmedla balans, få människor att tänka långsiktigt och den viktigaste insikten många får är att det är dem själva som påverkar hur de mår och hur deras liv ser ut. Alla är vi olika och mår bra av olika saker, därför är mitt jobb att vägleda varje kund till vad just hen mår bra av!

Tillsammans jobbar vi fram en individuell plan utifrån just dina mål, behov och förutsättningar. Jag som personlig tränare kan hjälpa dig med allt från att komma igång med träningen till att lägga upp specifika träningsprogram för särskilda ändamål, t.ex. att gå ner eller upp i vikt eller åka ett Vasalopp. Oavsett vad du väljer att fokusera på kommer jag finnas vid din sida hela vägen för att du ska nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt.

Hur går det till?

Konsultation

Första mötet med mig som personlig tränare är en konsultation. Under konsultationen ligger fokus på dig som kund och vi går tillsammans igenom en behovsanalys, vilket innebär att jag ställer frågor till dig om din tidigare träningsbakgrund, om eventuella skador och sjukdomar samt vilka mål och vilket syfte du har med din träning. Behovsanalysen ligger sedan som grund för ditt träningsprogram.

Kapacitetsanalys

En kapacitetsanalys innebär att din fysiska status ses över. För att på bästa sätt kunna följa upp dina träningsresultat genomförs tester som sedan kan jämföras med det slutgiltiga resultatet. På så vis kan vi tillsammans se hur du utvecklas på vägen mot dina mål.

Programskrivning

Utifrån behovs- och kapacitetsanalysen gör vi sedan en plan tillsammans där vi gemensamt kommer överens om hur du ska uppnå dina träningsmål. Hur ofta du träffar din personliga tränare bestämmer du själv. En del väljer att ses 1 gång i veckan, medan andra trivs bättre med att ses mer sällan och träna lite mer på egen hand.

Genomförande av träning

Jag som personlig tränare är med dig under hela träningspasset där fokus helt och hållet ligger på dig. Jag hjälper dig att utföra träningen med rätt teknik samt att peppa dig att göra så mycket som du bara orkar. Varje träningstillfälle dokumenteras för att vi tillsammans ska kunna se framstegen i utvecklingen mot dina mål.

Uppföljning och tester

Genom att regelbundet följa upp och utvärdera tester och träningsresultat ser vi om du är på rätt väg mot dina mål. För att uppnå goda resultat är variation viktigt i träningen. Därför skrivs regelbundet nya träningsprogram som är anpassade utefter dina målsättningar och behov. Jag, som din personliga tränare finns hela tiden vid din sida på resan mot dina mål. Du kan alltid höra av dig via telefon eller mail om du har frågor och funderingar. När jag jobbar med mina klienter är jag PT dygnet runt!

Träna i gymmet eller ute i naturen?

Med mig som personlig tränare har du möjlighet att välja vart du vill träna. Kanske är du en person som trivs bättre i träningskläder utomhus än inomhus? Eller kanske tycker du om att variera din träning mellan att vara inne och ute? Oavsett vad du väljer anpassar jag mig efter kundens behov och har möjlighet att träffa dig både i gymmet eller ute i naturen om du önskar det.

Priser:

Konsultation: 400:-

1 timme: 650:-

5 timmar: 3125:- (625:-/tim)

10 timmar: 6000:- (600:-/tim)

15 timmar: 8625: – (575:-/tim)

20 timmar: 11000:- (550:-/ tim)

Small group training (2-4 personer): 750-1200:-/timme

Du bestämmer alltid själv hur du vill gå vidare med din träning efter konsultationen, och om du vill anlita mig som personlig tränare.

1 PT-timme är runt 45-50 minuter.

Timmarna gäller 1 år efter betalning.

Intresseanmälan

Maila mig på emma@ptbyemma.se om du är intresserad av personlig träning på plats i Karlstad.

stats