Emma Barremyr

Pannkakskvällen!

Hej ♥

Igår kom lillasyrran hit och vi dukade upp till pannkaksfest, tände ljus och borrade ner våra rumpor i soffan! Samtal om livet under en filt, en film som rullade i bakgrunden och ett mörker som föll allt tätare. En höstkväll när den är som bäst skulle jag vilja säga!

Och alltså pannkakor! Hur gott är inte det? En god smaksättning och massa topping ger dig bästa pannkaksupplevelsen! Vi åt havre- och vaniljpannkakor med banan- och blåbärsglass, hallon, jordnötssmör, kokoschips och granola. Till efterrätt fick mörk choklad avsluta vår delikata middag!

Rekommenderas startkt!

IMG_3886 IMG_3891 IMG_3888 IMG_3889 IMG_3892 IMG_3899

 

Pannkakor går dessutom att variera i mängder med olika smaksättningar!

 Här är några av mina pannkakstips!

Med tanke på #matlådekampen måste jag slå ett slag för pannkakorna som är perfekta att ha med sig i låda och funkar funt som både frukost, lunch, middag eller mellanmål!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sabina

    vad är receptet på dessa pannkakorna? Ser väldigt gott ut, så ”fluffiga” får jag aldrig dom!
    Älskar dina inlägg och din blogg!

    1. Emma

      Oj, jag minns knappt! Men 4 ägg, 1 dl keso, 1 banan, 2 dl mjölk, 1 dl havremjöl och 1 dl proteinpulver med vaniljsmak är nog på ett ungefär 🙂 Kul att du gillar bloggen! Kram på dig!

  2. Ellinor

    Kan inte annat än att hålla med – pannkakor är ett fantastiskt påfund! Passar lika bra till frukost och brunch som lunch eller middag. Går dessutom att variera i det oändliga och servera med i stort sett vad som helst. Tror precis att kvällens middagsplaner löstes 😉

stats