Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 45

God morgon! Jag har varit lite off i bloggen den här veckan. Jag har passat på och lagt bort jobbet för att samla lite nya krafter. Jag har varit så otroligt trött senaste tiden (kanske för att barnen varit småkrassliga i över en månads tid nu) så jag kände att jag behövde det. Och fasiken så fint det är att ha en mamma som tar hand om en ibland. Mest har hon ju tagit hand om mina barn, men ja ni fattar. Hon har servat med barnvakt, mat och varit världens bästa sällskap nu när Pelle varit bortrest hela veckan. Jag är så tacksam!

Men nog om det! Nu är det fredag och dags för en ny middagsmeny! Ikväll ska vi fira min svärfar som fyller år, så idag får vi en överraskning till middag (svärmors mat är alltid GRYM!!!) som jag ser fram emot! Övriga middagar den kommande veckan blir flera favoriter från bloggarkivet. Klicka på länkarna för att komma direkt till recepten 🙂

 

Middagsmeny vecka 45:

Lördag: räksallad

Söndag: pizza med pesto

Måndag: pasta carbonara

Tisdag: rödbetsbiffar med matig sallad

Onsdag: varmrökt lax med potatis och wokgrönsaker

Torsdag: kycklingwraps

 

 

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamsen

    Vilken tur jag har som har den möjligheten, att få rå om både mina stora flickor och de små juvelerna ❤️

stats