Emma Barremyr

Fredagstipset – enkla och goda kycklingwraps

 

God morgon mina fina läsare! Hoppas att ni mår bra och att ni fått en strålande start på dagen 🙂 Det är fredag och jag tänkte därför bjuda på ett gott recept som fredagstips inför helgen. Nämligen kycklingwraps! Det är något jag snöade in på i slutet av förra graviditeten och som jag även gjorde den här gången. Att göra wraps är enkelt, men känns samtidigt lite lyxigt och blir väldigt gott! Det går ju att fylla med lite vad som helst som man gillar, men i det här inlägget får ni tips på en god kombination med kyckling!

Jag köper ekologisk hönsfärs och gör kycklingburgare på som jag sedan steker i stekpannan. Men kanske är någon av er sugna på att grilla? Släng kycklingburgarna på grillen vetja, det funkar ju lika bra det med och lär ge ännu godare smak!

 

 

Som sagt, dessa wraps är himla enkla att slänga ihop. Börja med att göra iordning kycklingburgarna och under tiden de steks eller grillas hackar du grönsaker och blandar ihop såsen. Sen är det bara att duka fram och hugga in!

> Klicka här för att komma till receptet på mina kycklingburgare!

Vi äter wrapsbrödet från BFree hela familjen då vi tycker det är allra godast. I Vanliga fall brukar inte Pelle och Elsa äta glutenfritt, men när det står wraps eller tacos på menyn gör de det.

Sen serverar vi brödet och burgarna med fetaost, soltorkade tomater, grönsaker som spenat, tomat, gurka, paprika och oliver. Såsen är gjord på turkisk yoghurt, chilimajo från Renee Voltaire, salt och peppar.

Som sagt – fantastiskt enkelt och framför allt FANTASTISKT GOTT!

 

 

Hoppas att ni får en fin fredag och helg!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats