Emma Barremyr

Så gör jag mitt kaffe

Efter att jag har fött barn har kaffet fått en helt ny innebörd i mitt liv. Fika alltså ♥ Tänk er! Efter första förlossningen och nio månaders illamående var det HELT FANTASTISKT att kunna njuta av kaffet igen. Det hade aldrig varit godare än vad det var när amningshungern slog till. Och nu efter andra förlossningen har kaffet nått ännu högre höjder. HERREGUD så mycket njutning i en kopp! Jag är ingen storkonsument av kaffe, jag dricker sällan mer än max två koppar om dagen, men DOM kopparna alltså. Fy jädrar så goda de är!

Jag får dagligen frågor på Instagram om hur jag gör mitt kaffe, så jag tänkte att ett inlägg om proceduren är på sin plats 🙂 Så nu kör vi! Varsågoda, såhär gör jag mitt kaffe!

Du behöver tre ingredienser: ett riktigt gott kaffe, Oatly ikaffe och kanel om du gillar det. Hemma hos oss kör vi Arvid Nordqvist ekologiska presskaffe, men kokkaffe är också en favorit som vi dricker hos mamma och pappa.

Börja med att fixa kaffet och häll upp det i en kopp. Sen är det dags att skumma mjölk och det gör jag i en kaffepress från Ikea. Häll i mjölken och kör pressen upp och ner i ordentlig fart tills mjölken blir sådär härligt skummig. Det tar kanske runt 30 sekunder. Häll sedan på mjölkskummet på kaffet och avsluta med att pudra över kanel! Sen är det klart och det är dags att sätta sig och njuta ♥

Svårare är så är det alltså inte att göra världens godaste kopp kaffe, hihi! 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats