Emma Barremyr

Julias babyshower!

Nu är det inte länge kvar! Om mindre än två månader beräknas jag bli moster till en liten flicka för tredje gången i mitt liv. Tänk att min lilla lillasyster också ska bli mamma nu. Så himla roligt och SOM vi längtar efter den lilla tjejen! I söndags hade vi babyshower för Julia och tillsammans med alla Julias vänner överraskade jag och Lina henne rejält! Och gud så roligt det är att få överraska 🙂

Vi hade styrt upp ett rejält kalas med massa god mat, fika och presenter. Jag hade lagat en zucchinipaj med mozzarella och pesto och bakat mina berömda pepparkaksbollar. Lina hade bakat oreobollar och sen fixade Julias vänner en jättefin tårta, fruktfat, sallad, pizza, spenatpaj, bröd och en galet god kladdkaka med karamelliserade popcorn. Wow, så mycket gott!

Det blev verkligen en lyckad och så mysig liten fest för Julia och hela söndagen ägnades åt det här kalaset. Förmiddagen gick åt till förberedelser och sen satt vi och åt, fikade och pratade hela eftermiddagen tillsammans!

 

Den fina tårtan hade Julias kompis Ida gjort och den var både gluten- och laktosfri, och precis lika god som fin. Jag är inget stort fan av tårta, men den här var helt fantastisk! Det var även första gången som jag åt karamelliserade popcorn och herregud alltså – så galet gott!!!

Har ni ätit kladdkaka med popcorn någon gång? Jag har tyvärr inget recept på den här kladdkakan men hittade något liknande här!

Kram ’/ Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats