Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 40

God morgon! Som jag skrivit tidigare har vi ändrat om lite i våra rutiner kring matplaneringen. Istället för att göra det på helgen skriver vi nu matsedel och handlingslista på torsdagar. Och så har vi börjat veckohandla online för att spara lite tid. Det är verkligen supersmidigt. Fast mitt kontrollbehov tycker det är liiiite jobbigt att inte få plocka frukt och grönt själv. Såna färska saker vill jag gärna välja själv, men jag får försöka släppa det för ett tag helt enkelt. Hehe!

Så nu går våra ”matveckor” från fredag – torsdag istället för måndag – söndag, och jag tänkte att jag skulle börja dela våra middagsmenyer med er igen. Ni är flera som efterfrågat det så jag hoppas att det ska ge er lite inspiration till matplaneringen! Så får och med nu tänker jag att fredagsinlägget här i bloggen kommer ha fokus på mat och recept. Hoppas ni ska gilla det 🙂

Dela gärna med er om ni lagar något av mina recept! Jag blir jätteglad om ni lägger upp på Instastory och taggar mig så jag ser vad ni gör <3

 

Middagsmeny vecka 40:

Fredag: krämig kräftpasta

Lördag: laxtacos

Söndag: älgryta med rotfrukter i ugn

Måndagpotatis- och purjolökssoppa med ostfyllda quesedillas

Tisdag: quinoasallad med rödbetor och fetaost (Elsa får korv och makaroner här, men äter samma som oss övriga dagar)

Onsdag: kokospannkaka i ugn

Torsdag: quinoabollar och sötpotatispommes

 

Klicka på länkarna för att komma direkt till recepten!

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Du är en stor inspiration för mig när det kommer till matlagning och recept. Älskar när du delar med dig av recept och jag tittar ofta i ditt arkiv för att få inspiration till olika saker att laga och baka. Fortsätt gärna dela med dig, det är väldigt uppskattat! Tack för en fantastisk blogg!

stats