Emma Barremyr

Min torsdagsmorgon

God morgon ❤️ Eller god förmiddag är nog mer korrekt nu eftersom klockan börjar närma sig elva redan ? Jag har nästan precis kommit hem igen efter en lång morgonpromenad med lämning på förskolan, och sitter just för stunden i uterummet och njuter av en kaffekopp och en muffin medan Astrid sover ?

Jag har haft en mysig morgon som flutit på ovanligt smidigt. Elsa tog sovmorgon och vaknade på ett strålande humör, beställde gröt till frukost och åt upp hela gröttallriken. Sömn och mätt mage är liksom grejen för ett glatt barn och resten av morgonrutinerna flöt därför på utan protester ?? Sen gick vi till förskolan (Elsa tycker att det är roligare att åka vagn än att åka bil så hon var inte svårövertalad), Elsa satt i vagnen och Astrid bar jag i sjalen och det var så underbart att komma ut med båda barnen nu på morgonen. Jag ÄLSKAR höstmorgnar och är så tacksam för de gånger jag kommer ut och kan njuta av dem nu ❤️

Idag står det jobb på mitt schema så jag ska riva av så mycket jag hinner med nu under dagen innan jag ska hämta Elsa på förskolan i eftermiddag. Men först ska jag planera helgen och kommande veckas middagar, skriva en handlingslista och handla online, så vi kan hämta upp matkassarna inför helgen imorgon ?

Hoppas ni får en fin torsdag!

Kram på er ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats