Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 36

September och vardagen är tillbaka. Efter 9 lediga veckor tillsammans ska Pelle tillbaka till jobbet imorgon och jag påbörjar inskolningen i förskolan med Elsa. Det känns overkligt, det är nytt kapitel i livet som börjar nu.

Även om det känns lite vemodigt så ser jag väldigt mycket fram emot en ny vardag och att få tid till jobbet igen. Elsa ska ju bara gå 15 timmar i veckan på förskolan, så det känns ändå som att jag kommer att få spendera mycket tid med henne.

Men nu var det ju inte det ska jag skulle skriva om, utan planen var att dela med mig av veckans middagsmeny! Med vardag och rutiner kommer såklart en matplanering, som är en av nycklarna till att få vardagen att rulla smidigt!

Så, här kommer veckans middagsmeny för vecka 36 hos oss!

Måndag: vegansk rötbetspasta

Tisdag: quinoasallad med rödbetor och fetaost

Onsdag: vegetarisk lasagne med aubergine och zucchini

Torsdag: raggmunk och bacon

Fredag: lax med rotfrukter och ruccolapesto

Img 5088

Img 5696

Img 9495

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats