Emma Barremyr

Han har lämnat oss

Img 7522

Img 7519

Img 7521

Vi är i sorg! Han har lämnat oss, vår älskade, underbara Tass. Det kom som en chock och var så oväntat. Även om han var ganska gammal var han en pigg och lekfull kille, så jag hade aldrig kunnat tänka mig att jag aldrig skulle få träffa honom igen. Världens bästa hundkompis <3 Förmodligen fick han sen stroke och det gick väldigt fort, vilket är ett skönt besked i sorgen.

Att förlora en familjemedlem svårt (det är tredje hunden vi mister under mitt liv) och jag funderar på vad jag ska säga till Elsa. Vi sitter just i detta nu i bilen upp till mamma och pappa. När vi berättade att vi skulle till mormor och morfar blev hon som vanligt överlycklig, började göra glädjetjut och utropa ”TATT”, som ju betyder Tass. Hon älskar Tass lika mycket som mig, om inte mer.

Men Tass kommer inte att vara där. Han kommer aldrig mer att vara där, och det gör att mitt hjärta går i tusen bitar. Ingen gosig lurv som kommer att lägga huvudet i mitt knä, som kommer att ge mig sina glada pussar, som kommer yla och vilja busa med oss eller vara mitt sällskap på alla promenader i Torsby. Sorgen och saknaden är redan enorm!

Hur förklarar man för ett barn som inte förstår? Hur förklarar man att hon aldrig mer kommer att få träffa Tass? Att han inte finns mer? Gud, jag gråter så jag är helt slut. Det här gör så förbannat ont.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Beklagar sorgen❤ tänk på att säga som det är, att Tass är död. Dvs inte säga att Tass sover då det kan göra att barn blir rädda för att sova… sorgen har sin tid. Sörj, gråt och minns… tids nog minns ni med glädje❤

stats