Frukost - gröt

  Ugnsbakad gröt

  Hej sötnosar ♥

  Nu är helgen nära mina vänner! Har ni samma underbara känsla i kroppen som jag har?

  Jag älskar fredagar och lugnet det sprider inom mig! Och eftersom ni känner mig så himla bra nu så förstår ni säkert att jag också sitter och ser fram emot helgens härliga långfrukostar, hihi. De lugna frukoststunderna är ju faktiskt något av det allra bästa med helgen!

  En varm gröt hör hösten till och sitter alltid fint kyliga morgnar, och är det något jag fallit pladask för så är det ugnsbakad gröt. Det är verkligen en god och lyxig start på dagen eftersom det nästan är som att äta paj till frukost! En krispig utsida och en krämig insida. Mums alltså!!! Den ugnsbakade gröten går dessutom att variera med olika smaksättningar vilket ger en härlig variation!

  Vill ni unna er världens godaste och lyxigaste grötfrukost i helgen? Då uppmuntrar jag er att testa ugnsbakad gröt! I det här inlägget har jag samlat ihop sex av mina favoriter på ugnsbakad gröt, så ni kan välja och vraka bland de smaksättningar som passar er bäst! Klicka på texten nedanför bilden för att komma till receptet ♥

  6 goda varianter på ugnsbakad gröt

  img_6833

  >> Ugnsbakad morotskakagröt

  img_5566-980x653

  >> Ugnsbakad gröt med mango och kokos

  img_3697-980x653

  >> Ugnsbakad päron- och jordnötsgröt

  img_8768-980x653

  >> Ugnsbakad snickersgröt

  img_5685

  >> Ugnsbakad banan- och jordnötsgröt

  img_5783

  >> Ugnsbakad blåbärs- och kokosgröt

   

  Läs också:

  >> Mitt inlägg om älskade grötfavoriter!

   

  Ha nu en underbar helg och ta hand om er ordentligt ♥

   

  Kram / Emma.

  2 svar till “Ugnsbakad gröt

  1. Linda Assarsson skriver:

   Jag tar alltid med mig ugnsbakad gröt till jobbet och äter till frukost med keso 🙂
   Härlig start på dagen och gör mig mätt och glad!

   1. Emma skriver:

    Så lyxigt Linda 🙂 Förstår att det är en riktigt härlig och bra start på dagen 🙂

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.