Emma Barremyr

Ugnsbakad gröt

Hej sötnosar ♥

Nu är helgen nära mina vänner! Har ni samma underbara känsla i kroppen som jag har?

Jag älskar fredagar och lugnet det sprider inom mig! Och eftersom ni känner mig så himla bra nu så förstår ni säkert att jag också sitter och ser fram emot helgens härliga långfrukostar, hihi. De lugna frukoststunderna är ju faktiskt något av det allra bästa med helgen!

En varm gröt hör hösten till och sitter alltid fint kyliga morgnar, och är det något jag fallit pladask för så är det ugnsbakad gröt. Det är verkligen en god och lyxig start på dagen eftersom det nästan är som att äta paj till frukost! En krispig utsida och en krämig insida. Mums alltså!!! Den ugnsbakade gröten går dessutom att variera med olika smaksättningar vilket ger en härlig variation!

Vill ni unna er världens godaste och lyxigaste grötfrukost i helgen? Då uppmuntrar jag er att testa ugnsbakad gröt! I det här inlägget har jag samlat ihop sex av mina favoriter på ugnsbakad gröt, så ni kan välja och vraka bland de smaksättningar som passar er bäst! Klicka på texten nedanför bilden för att komma till receptet ♥

6 goda varianter på ugnsbakad gröt

img_6833

>> Ugnsbakad morotskakagröt

img_5566-980x653

>> Ugnsbakad gröt med mango och kokos

img_3697-980x653

>> Ugnsbakad päron- och jordnötsgröt

img_8768-980x653

>> Ugnsbakad snickersgröt

img_5685

>> Ugnsbakad banan- och jordnötsgröt

img_5783

>> Ugnsbakad blåbärs- och kokosgröt

 

Läs också:

>> Mitt inlägg om älskade grötfavoriter!

 

Ha nu en underbar helg och ta hand om er ordentligt ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats