Emma Barremyr

En lista om helgen ♥

1. Har du några särskilda planer i helgen?

Vi ska på dop för Pelles kusinbarn imorgon och även försöka hinna hälsa på Pelles bror och hans tjej som nyligen fått sitt första barn. Pelle har med andra ord gått och blivit farbror och imorgon blir det alltså bebissnos för hela slanten! Resten av helgen är ganska så oplanerad vilket känns skönt och välbehövligt!

2. Vad föredrar du att göra på helgen?

Gillar oplanerade helger med tid för sovmorgon, långa frukostar och spontana utflykter/ hittepå! Vissa helger när jag har mer energi gillar jag att hitta på saker och vara igång mer, medan jag under andra helger med mindre energi helst ägnar mig åt att bara vara hemma, gå långa promenader, se på film, pyssla lite, ta långa bad och vila framför basan med en bok.

img_5464-980x653

3. Bästa helgminnet?

Svår fråga – jag har ju så många bra helgminnen! Men en helg jag minns extra mycket från förra hösten är den helgen vi spenderade i Idre. Vi åt gott, tog det lugnt, vandrade, tränade och hade det allmänt mysigt på fjället i strålande höstväder. Den helgen skulle jag gärna uppleva igen om jag fick chansen!

Det var också den helgen vi skådade höstens vackraste solnedgång – kolla så vackert det var!

img_9432-980x653

4. Favorit helgmat och snacks?

Gillar verkligen att duka upp plockmat framför en film på helgen, t.ex. pitabröd eller tacos! Snacksfavoriten är såklart mörk choklad, popcorn poppade i kokosolja eller något hembakat godis!

img_6632-980x652

5. Bästa helgdrickan?

Det måste vara kaffekoppen till helgfrukosten – gärna en kopp krämigt kokoskaffe! Den koppen smakar bättre än någon annan kaffekopp ♥

img_5654

6. Bästa helgmusiken?/peppmusik?

Det beror alldeles på vad jag är på för humör, peppmusik vet jag inte om jag lyssnar så mycket på?! För det mesta handlar helgen om vila och mental återhämtning för min del och då är det lugn musik som gäller. Älskar min yogalista (lyssna på den här) som brukar gå varm på helgerna – den ger både mig och Pelle fredagsfeeling!

7. Vem spenderar du helst helgen med?

Pelle, familjen och mina vänner! En ganska självklart fråga, hihi.

img_0293-701x467

8. Tips på att få en bättre helg?

Ta hand om dig och gör sånt som du mår bra av! Ät goda frukostar, lägg tid på rörelse utomhus (ger endorfiner och frisk luft), laga extra lyxig mat, unna dig sovmorgnar och vila om du behöver, stäng av telefonen och unna dig tid i nuet, spela sällskapsspel och umgås med människor som du tycker om och som ger dig energi 

 

Önskar er en härlig fredag!

 

Puss / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats