Emma Barremyr

Grötsuget kommer med hösten!

God morgon vänner ♥

Oj vad veckan har flugit förbi i en rasande fart… som vanligt typ!

Jag har varit hemma i Karlstad i över en och en halv vecka nu, vilket har varit så otroligt skönt, men nu väntar några veckor på resande fot innan jag placerar mig i Karlstad en gång för alla för att njuta av hösten och mitt eget hem. Från och med september har jag nämligen gått ner i tjänst på mitt jobb i Torsby för att satsa ännu mer på företaget, och därmed kommer jag inte alls resa upp till Torsby lika mycket som tidigare. Det ska verkligen blir så skönt och inte behöva leva i en resväska varannan vecka, som jag gjort tidigare, även om jag gillar jobben vill jag gärna ha ett liv här i Karlstad.

Den kommande veckan blir det dock en del jobb där uppe i kombination med löpcoachjobb på Selma spa i helgen. Därefter blir det en helg i Karlstad innan jag åker upp till Idre för att hålla i höstens träningshelg med åtta grymma tjejer! Jag längtar och förberedelserna pågår just nu för fullt!

Idag laddar jag upp med en grötfrukost! Med lite kyligare väder kommer grötsuget tillbaka 🙂

 

img_3079 img_3096

 

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl (soja) mjölk
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1 nypa salt

Koka ihop till en krämig gröt!

Jag öste sen på med massa god topping i form av  en näve blåbär, lite blåbärssylt, chokladgranola, kokosflingor, chiafrön och russin.

 

img_3099

 

Hoppas att ni får en härlig torsdag vänner!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Hej Emma!
    Jag har följt dig en lång tid, tack för inspiration och en kanonblogg!
    Nu undrar jag (jag vet att du har skrivit ut det tidigare, men kan inte hitta det) vilket bolag ni bokade resan till Afrika med? Resan ni gjorde i vintras verkade helt otrolig och något helt i min smak, så jag skulle gärna vilja veta vilka ni åkte med! Tacksam för svar 🙂

stats