Emma Barremyr

Bilder från gårdagens middag

God morgon! Tack snälla för alla frågor ni ställt i frågestunden ? Så himla roligt att ha lite att bita i och något att skriva om. Jag har känt lite bloggtorka senaste tiden så det känns så roligt att se att det finns saker ni vill läsa om ? Jag ska försöka börja svara lite redan idag om jag hinner, men kommer att ta frågorna lite pö om pö under veckorna framöver!

Jag och barnen befinner oss fortfarande hos mina föräldrar i Torsby och sitter i skrivande stund och morgonmyser i soffan efter frukosten. Elsa tittar på tv och Astrid slumrar här bredvid mig, så jag passar på att blogga lite och tänkte ge er en liten uppdatering från gårdagens middag när jag bjöd mina och Pelles föräldrar på middag. Vi har fått så himla mycket hjälp av våra föräldrar senaste tiden, så jag ville visa vår uppskattning genom att bjuda dem på mat ❤️

Jag skrev ju i söndags att jag funderade på att laga sötpotatispommes och lax med spenat och parmesan, och det var precis vad jag gjorde. Serverade det med en sallad på salladsmix, tomat, paprika, gurka, oliver, soltorkade tomater och fetaost. Och till efterrätt blev det kaffe och hasselnötsbollar. En otroligt mysig, lyxig och väldigt god måndagsmiddag ? Jag älskar vardagslyx, men det är väl inget nytt? Hihi ?

Bjuder på några bilder från gårdagens middag som avslut och önskar er en fin tisdag! Receptlänkar finner ni längst ner i inlägget ❤️

 

> Recept på sötpotatispommes

> Recept på laxen

> Recept på hasselnötsbollar

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats