Emma Barremyr

4 goda recept på raw gröt

Jag längtar såååå himla mycket tills mitt frukostsug är tillbaka! I vanliga fall är jag ju en riktig frukostmänniska och älskar att äta på morgonen, men det här graviditeten har inneburit något helt annat. Att tänka på mat och att få i sig frukost och mellanmål under förmiddagen är bara plågsamt just nu och jag ser så mycket fram emot att föda ut den här ungen och få min frukostaptit tillbaka. För förhoppningsvis kommer den tillbaka bara lillasyster är ute!

Men nog om mitt illamående och hur osugen jag är på frukost. I det här inlägget tänkte jag ju ge er lite härlig frukostinspiration!

Såhär på sommaren tycker jag i vanliga fall att det är så gott med kalla frukostar. Läskande smoothies, smoothiebowls, yoghurt, chiapuddingar och overnight oats är mina sommarfavoriter. Att göra raw gröt är också väldigt gott och det är just det som jag vill tipsa om i det här inlägget!

Varsågoda! Här har jag dammat av några gamla favoritrecept på raw gröt från arkivet. 4 recept fyllda med färg och näring ♥ Hoppas ni gillar dem! Klicka på länkarna under bilderna för att komma direkt till recepten!

 

 

Raw hallon- och blåbärsgröt med cashewkräm!

 

 

Raw bovetegröt med tropiska smaker!

 

 

Raw kokosgröt!

 

 

Raw morotskakagröt!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Ojojoj så himla gott! ? Jag älskar frukost och ser gärna och ofta tillbaka i ditt arkiv från tiden när du bjöd på härliga frukostrecept ❤

    1. emmabarremyr

      Men vad roligt! Ja i arkivet finns ju en hel del gott så där kan man alltid kika tillbaka för inspiration 😀

stats