Emma Barremyr

Egentid och frukost i uterummet

 

 

God morgon torsdag! Det är inte ofta jag har möjlighet att frukostblogga såhär nu för tiden, men idag har jag vaknat upp ensam här hemma så därför passar jag på! Pelle åkte upp med Elsa till farmor och farfar i Sunne igår eftermiddag. Hon ska vara där ända till imorgon så att jag ska få lite tid att vila upp mig. Jag sitter i skrivande stund i uterummet och äter fruktsallad med keso och mandelsmör till frukost medan jag njuter av att vila blicken på trädgården. Så tacksam för det vi skapat här <3 Jag ÄLSKAR vårt uterum och det känns väldigt fint att kunna sitta och äta frukost och blogga från en favoritplats.

Läget med mig då? Jag är illamående och fruktansvärt trött och sliten, så det är som vanligt ungefär. Igår eftermiddag var jag på vårdcentralen och fick järninfusionen, äntligen! Jag skulle ha fått den i tisdags, men tiden blev ändrad så jag fick vänta en dag extra. Allt gick bra och det tog en timme ungefär från det att jag kom dit till att jag kunde åka hem igen. Nu tar det upp till två, tre veckor innan det ger full effekt och kroppen kan tillgodose sig järnet, men förhoppningsvis kommer jag successivt börja att känna mig piggare. Så skönt om jag kan få lite energi till förlossningen, som det idag bara är fyra veckor kvar till, enligt BF iallafall. FYRA VECKOR!!!

Jag hade min vän Moa här på myskväll igår. Vi gick en promenad, bakade pizza och tillbringade sedan kvällen i uterummet med att äta och prata om livet. Kvällen kändes SÅ lång utan alla vanliga kvällsrutiner och det var väldigt skönt att bara sitta ner och njuta av en fin väns sällskap ända fram till läggdags.

Idag ska jag ta det lugnt här hemma under förmiddagen och beta av lite jobb. Jag har en del bloggjobb att göra och även ett nytt träningsupplägg till en PT-onlinekund. Efter lunch ska jag in till stan och möta upp en tjej och ha möte om ett potentiellt samarbete. Det ska bli väldigt spännande! Sen ska jag och Pelle spendera kvällen med att äta mat ute och gå på bio. Jag har bokat bord på Naviero (tapas) i Inre hamn och sen ska vi se Yesterday. Det blir mys!

Hoppas ni mår bra och får en fin torsdag kompisar <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Åh frukost! ? Kan du inte ta en bild på utsikten ut i er trädgård från där du sitter och äter frukosten? ?

stats