Emma Barremyr

En sista datenight innan lillasyster kommer

 

God morgon kompisar <3 Det där var några bilder från min och Pelles middagsdejt igår kväll. Vi möttes upp vid Naviero efter att Pelle slutat jobbet och käkade lite tapas där. Det var första gången vi provade det stället och det var gott, men ska man äta tapas i Karlstad så är nog Barón ännu bättre skulle jag säga! Jag åt rödbetor med chevréost och valnötter, baconlindade dadlar, sötpotatispommes och en västerbottenostdipp. Ganska klassiska tapasrätter, men så himla goda!!!

Efter maten gick vi på presentjakt på stan. Jag vill att Elsa ska få en present av lillasyster när hon kommer, typ någon leksak som kan sysselsätta henne, men vi hittade inget bra. Nu Funderar jag på att beställa något från Jollyroom istället, typ duplo eller liknande som hon gillar att bygga med. Eller har ni något förslag på bra present som kan underhålla en tvååring?

Vi avslutade sedan dejten med att gå på bio! Som jag nämnde igår såg vi Yesterday och den var jättebra! Dock kunde jag inte riktigt njuta av filmen. Det var jobbigt för mig att sitta i biostolen eftersom jag inte hittade någon bekväm ställning, jag blev illamående och var så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna mot slutet. Vi var hemma strax innan nio och då gick jag bums i säng och somnade! Ett trött och slitet preggo – kul sällskap på en dejt, hehe. Nej men det var en mysig kväll och det kändes värdefullt att få en liten dejt bara vi två nu innan lillasyster kommer. Det var nog sista på ett bra tag skulle jag tro!

Inatt har jag sovit som en stock. Jag vaknade första gången vid 02 och sov sen i ett svep ända till 06.30. Jag var alltså bara uppe och kissade en gång inatt och det vet jag inte när det hände sist? Brukar iallafall vara uppe tre gånger per natt, så inatt har jag verkligen sovit ut. Jag drog mig länge innan jag gick upp och nu har jag precis ätit frukost i morgonsolen på uteplatsen. Det blev en fruktsallad idag också eftersom det är det enda jag kan tänka mig att äta. Allt annat äcklar mig just nu.

 

 

Visst ser det härligt och gott ut? Jag önskar så att jag kunde njuta mer av morgnarna än vad jag gör, för dessa stunderna älskar jag i vanliga fall. Nu är det mest en plåga att få i sig frukosten och sen vill jag bara att förmiddagen ska gå så att illamåendet släpper och jag får må lite bättre. Det är verkligen svårt att njuta i stunden när man mår så illa och är så trött.

Nu sitter jag inne i soffan framför Nyhetsmorgon och skriver det här inlägget. Jag tycker ändå att jag känner mig lite piggare idag, men jag mår som sagt väldigt illa och vaknade dessutom med mycket ”mensvärk” i ryggen, så jag funderar nästan på att ta en panodil och gå och lägga mig en stund till. Nu när jag är ensam och ändå har chansen liksom!

Pelle ska jobba halvdag idag och sen åker vi upp till svärföräldrarnas sommarstuga och äter middag med dem och tar sedan med oss Elsa hem igen. Gud vad jag saknar henne nu, det har varit SÅ TOMT här hemma dessa dagar! Det gör ont i hela mig av all längtan, och det ska bli så skönt med helg och familjetid igen <3

Vi går in i vecka 37 idag och imorgon kommer som vanligt veckans graviduppdatering!

Hoppas ni får en fin fredag <3

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Mysigt ändå och bra att ni tar tillvara på egentid! Tack för bilderna på frukosten utsikt, det ser verkligen underbart ut! ?

  1. emmabarremyr

   Ja det är så viktigt att göra det när man är småbarnsförälder 🙂 Hihi, ja visst är trädgården underbar? Jag älskar den!!

 2. Ida

  Ikea har iaf tidigare haft staplarpinnar, typ Jenga. Kul för både vuxna och barn? annars en docka med tillbehör så Elsa kan byta blöja, mata mm samtidigt som du gör samma på lillasyster❤

stats