Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 12

Hej vänner!

Usch vilken ruggsöndag! Här utanför blåser det halvt storm och vräker ner snöblask. Det känns som typsikt aprilväder och längtan efter riktig vår har väl aldrig varit större. Fler som längtar? 🙂

Söndagar är alltid lite av en fixardag hos oss så det passar väl ändå bra med skitväder idag. Veckans middagsmeny har skrivits och storhandling inför veckan står på schemat. I eftermiddag ska jag jobba och förbereda inför morgondagens föreläsning i skolan. Vi fortsätter med projektet ”Hur mår din kompis?” även denna vecka, fast i en ny klass. Projektet kommer att testat i två klasser och sedan utvärderas, och förhoppningsvis kan det bli ett koncept som vi kan jobba vidare på framöver! Ska pilla lite på föreläsningen idag och finslipa materialet och sedan fixa frukost till klassen! Så roligt jobbuppdrag!

Men nu till veckans middagsmeny! Jag är mer sugen på mat igen och illamåendet har faktiskt lättat igen sedan i torsdags när jag var på akupunktur. Har flera goda middagar på menyn i veckan och på fredag blir det en ny favorit som vi lagat fler gånger senaste månaden – nämligen pitabröd med renskav. Recept kommer på det, men de övriga recepten hittar ni genom att klicka er vidare på länkarna nedan!

 

Middagsmeny vecka 12:

Måndag: lax med rotfrukter och ruccolapesto

Tisdag: spagetti och köttfärssås

Onsdag: räksallad

Torsdag: halloumi- och morotsbiffar med klyftpotatis och yoghurtsås

Fredag: pitabröd med renskav

 

 

Hoppas ni har en fin söndag i ruskvädret 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats