Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 11

Hej kompisar!

Ny vecka innebär en ny middagsplanering såklart! Förhoppningsvis kan jag jobba lite mer den här veckan nu efter en lång sjukskrivning och vardagen drar då igång på riktigt. Det är så skönt att inte behöva tänka på att handla och planera maten under veckan! Att ha en färdig middagsmeny och att ha gjort en storhandling så allt finns hemma är guld värt och underlättar vardagspusslet så mycket.

Även om jag varit lite illamående de senaste dagarna och inte jättesugen på mat så är det ändå underbart att suget börjar komma igång efter alla månader med illamående. På det stora hela är det ju så mycket bättre nu än vad det varit! Jag blev akut sugen på torsk och äggsås, så det ska vi äta i veckan, likaså en halloumistroganoff med pasta och laxburgare! Mums, ser fram emot den här veckan!

 

Middagsmeny vecka 11:

Måndag: kycklingsallad med quinoa och pesto

Tisdag: torsk med äggsås och potatis

Onsdag: mandelbullar med kokoskokt hirs

Torsdag: halloumistroganoff med pasta

Fredag: laxburgare med sötpotatispommes

Bara klicka på länkarna här ovan så kommer ni direkt till recepten!

 

 

Önskar er en fin vecka och hoppas att ni får lite inspiration till veckans matlagning!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats