emmabarremyr

Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 10

Hej bästa ni! Hoppas att ni har en härlig helg och njuter av vårsolen om den kikar fram! Det var ett tag sen nu, men jag tänkte att det är dags att börja med veckomenyer i bloggen här igen nu när jag har fått min matlust tillbaka. Jag vet att ni är många som saknat den och jag blir lika glad varje gång jag ser er skriva det.

Jag vet ju själv att det är med matplanering o.s.v. tar tid och inte alltid är helt lätt, så lite inspiration är väl guld värt tänker jag. Det är iallafall min tanke med de här veckomenyerna. Om jag delar med mig av vad vi ska äta kanske det kan ge er tips och underlätta eran vardag lite.

Jag försöker alltid få till en variation i måltiderna under veckan. Vi brukar ha flera vegetariska måltider, kanske någon med köttfärs (eftersom vi har en del av det i frysen från svärföräldrarnas granngård) och någon rätt med fisk/ skaldjur. Tillbehören försöker jag också tänka till kring och variera mellan ris, pasta, potatis o.s.v. jag ÄLSKAR mat och delar bara med mig av goda recept såklart! Hoppas ni hittar något ni gillar 🙂

 

Middagsmeny vecka 10:

Måndag: vegetarisk gryta med röda linser, sötpotatis och saffran

Tisdag: gnocchi med pesto och tomatsallad

Onsdag: gulaschsoppa med hembakta matmuffins

Torsdag: krämig kräftpasta

Fredag: pizza med pesto

Bara klicka på länkarna här ovan så kommer ni direkt till recepten!

 

 

Önskar er alla en härlig vecka!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats