Emma Barremyr

Emmas receptkalender – lucka 22

Från och med första december och hela vägen fram till julafton tipsar jag varje dag om ett gott julrecept! Det är alltså som en liten receptkalender med gamla godingar, mina absoluta julfavoritrecept från mitt bloggarkiv som ni inte får missa!

Nej men vi fortsätter väl med julgodiset, eller vad säger ni? Hoppas att ni inte tröttnat på julrecepten såhär dags. Idag vill jag ge er en liten BONUS, nämligen TVÅ recept på helt ljuvliga pepparkaksbollar! En pepparkaksboll med choklad och en raw pepparkaksboll som smakar precis som pepparkaksdeg. Ja, ni hör ju – PEPPARKAKSDEG! Behöver jag skriva mer än så? Gör dessa i jul bara, dina smaklökar kommer att jubla och din kropp får fina godsaker <3

RECEPT:

Raw pepparkaksboll

Pepparkaksbollar med choklad

s5-8

s5-22

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats