Emma Barremyr

Raw pepparkaksbollar

Tredje advent har knackat på dörren och framför oss ligger en härlig söndag! Om du inte fått i dig frukost än vill jag tipsa om den här juliga frukostbägaren, som passar utmärkt såhär i adventstider för att få upp julstämningen och samtidigt njuta av en god och mättande frukost!

Och vill du njuta av en härlig fika idag ska du alldeles strax få recept på världens godaste raw pepparkaksbollar! Ja jag lovar er – VÄRLDENS GODASTE!!! Dessa bollar smakar typ exakt som pepparkaksdeg, och jag grät lite av lycka när jag smakade på smeten! Jag som ÄLSKAR pepparkaksdeg!

Och dessa bollar är fulla av nyttigheter, mättar gott och ger kroppen fin energi! Det är helt enkelt gott som gör gott, och de passar lika bra att avnjutas till eftermiddagsfika som till mellanmål eller kvällsmyset ♥

 

Raw pepparkaksbollar

Ingredienser 10 bollar:

1 dl cashewnötter
15 färska dadlar
1/2 dl kokosolja
1/2 tsk salt
1/2 tsk vaniljpulver
2 tsk pepparkakskrydda
Kanel

Mixa nötterna till ett mjöl i en matberedare och tillsätt sedan övriga ingredienser. Mixa allt tills det blir en slät smet. Rulla bolla i kanel och förvara sedan i kylen. Om det blir några kvar efter provsmakat vill säga, hehe. Här försvann de i en rasande fart!

 

Ta hand om er och ha en fin söndag ♥

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats