Emma Barremyr

Emmas receptkalender – lucka 23

Från och med första december och hela vägen fram till julafton tipsar jag varje dag om ett gott julrecept! Det är alltså som en liten receptkalender med gamla godingar, mina absoluta julfavoritrecept från mitt bloggarkiv som ni inte får missa!

Det är dan före dopparedan och idag vill jag tipsa er om det godaste brödet jag vet, nämligen min cashewnötslimpa. Det är typ världens enklaste bröd – du behöver bara röra ihop ingredienserna, hälla upp i en brödform och ställa in i ugnen. Den är ljuvlig till skinksmörgåsen och passar därför bra till julbordet! Hos oss äter vi skinksmörgås till Uppesittarkvällen ikväll och jag har såklart bakat det här brödet tills dess <3

RECEPT:

Cashewnötslimpa

s5-37

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats