Emma Barremyr

Emmas receptkalender – lucka 24

Från och med första december och hela vägen fram till julafton tipsar jag varje dag om ett gott julrecept! Det är alltså som en liten receptkalender med gamla godingar, mina absoluta julfavoritrecept från mitt bloggarkiv som ni inte får missa!

Och idag är det ju JULAFTON! Jag vill därför dela med mig av ett av mina godaste recept risgrynsgröt som passar utmärkt nu i juldagarna. Koka ihop den till frukost och avnjut i myset till tända ljus. Dadelkrämen på bilden nedan som jag serverar med är LJUVLIG så den måste ni göra till!

RECEPT:

Mjölkfri risgrynsgröt

s5-25

Passar på att önska er en fin julaftonskväll! Vi hörs snart!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats