Emma Barremyr

Hjälp Oscar att fortsätta leva

Vissa saker går rakt in i hjärtat på en, och det gjorde det mailet som jag fick från Oscars pappa tidigare i veckan. Det var hjärtskärande att läsa! Oscars pappa berättar att hans son har diagnostiserats med en aggressiv och snabbväxande hjärntumör. Oscar som är 13 år har fått en dödsdom och har bara 9 månader kvar att leva. Det måste vara det värsta en förälder kan få höra. En mardröm, runt ut sagt! MEN, efter mycket letande hittade föräldrarna en behandling som kan hjälpa Oscar, och den finns i Mexico. Nu har Oscar gått i denna behandling i 10 månader, och det har varit framgångsrikt.

Nu vädjar hans pappa om hjälp med att folk ska uppmärksamma Oscars situation. Pappan driver en donationskampanj för att ha råd med de dyra behandlingarna Oscar måste göra, som kostar ca 150 000 kr var 3:e vecka. Fy vad vidrigt, ett barns liv ska inte behöva värderas i pengar, men Oscars liv hänger alltså på föräldrarnas engagemang och envishet att få ihop pengar just nu.

Jag är själv förälder och det värsta som någonsin skulle kunna hända mig är att jag skulle tvingas leva utan Elsa. Att jag skulle förlora henne. Jag kan inte ens tänka tanken så därför berördes jag så otroligt mycket av det här mailet. Tillsammans kan vi försöka hjälpa Oscar och hans familj så att han får en chans att leva vidare och få ett friskt liv!

Jag swishade Oskars pappa och ber er att göra desamma! Tänk bara om alla ni fina läsare swishade en varsin hundring. Det skulle göra så stor skillnad för Oscar! Och hjälp gärna till att sprida det här inlägget vidare så att fler får möjligheten att hjälpa <3

 Swisha till Göran Sajland på 0706-26 54 78

All information om Oscar och insamlingen kan du få HÄR. Där kan du följa familjens blogg och Oscars kamp nere i México.

Img 7668

Kramar om Elsa lite extra mycket just nu. Livet är skört och orättvist! Var rädda om er <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats