Emma Barremyr

Emmas receptkalender – lucka 21

Från och med första december och hela vägen fram till julafton tipsar jag varje dag om ett gott julrecept! Det är alltså som en liten receptkalender med gamla godingar, mina absoluta julfavoritrecept från mitt bloggarkiv som ni inte får missa!

Vi närmar oss julafton med stormsteg, och hemma hos oss är det tradition att baka julgodis de här dagarna. Hur har ni det hos er? Om ni är sugna på att baka ett gott och nyttigt julgodis vill jag tipsa er om min nutellafudge med hemgjord nutella. Obeskrivligt goda alltså!

RECEPT: 

Nutellafudge

s5-20

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats