Emma Barremyr

Nu är hösten här!

God morgon vänner! Hoppas att ni haft en fin vecka 🙂 Det är redan torsdag och snart helg igen, vilket känns sååå skönt. Jag saknar Pelle (som varit på jobbresa hela veckan) så himla mycket och ser därför fram emot massa familjetid i helgen som kommer. Idag åker jag och barnen hemåt igen efter att ha spenderat en hel vecka här uppe hos mamma och pappa. Det har varit så mysigt, men det är ju alltid skönt att komma hem igen när man varit borta ett tag.

Bilresan upp till Torsby förra veckan gick bra och jag hoppas att den flyter på lika smidigt hem idag också. Att åka så långt (12 mil) i bil ensam med två barn kan ju vara fullkomligt kaos, så det är inget jag ser fram emot. Håll tummarna för att det går smidigt är ni snälla 🙂 Vi åker dock först i eftermiddag och eftersom jag är ensam med barnen funderar jag på att lösa middagen genom att svänga in på Max när vi kommer till stan. Hehe. Det kanske kan få Elsa på bra humör i bilen om jag har tur, om hon har det att se fram emot.

Den här veckan känns det som att hösten har anlänt på riktigt, det har känts på vindarna som varit riktigt kyliga och luften som varit sådär krispig som den bara är på hösten. Jag gillar verkligen den här tiden på året även om jag inte ser fram emot mörkret som kommer med hösten. Men än så länge har inte mörkret tagit över som tur är. Dagarna är ju sådär magiska fina och mörkret om kvällarna är mest bara mysigt nu. Försöker verkligen njuta av det så mycket jag kan!

Att hösten anlände fick mig att tänka på några gamla inlägg från arkivet som jag vill dela med er igen. Det är några inlägg om hur vi kan skapa välmående mitt i mörkret, något som jag jobbar med varje år eftersom hösten ofta är en tyngre period för mig. Så, vill ni ha något att läsa idag får ni gärna klicka på länkarna till inläggen nedan. Jag hoppas att det ger er lite härlig höstinspiration!

5 inlägg om hösten!

> 7 hälsotips inför hösten!

> 10 mysiga saker att höra på hösten

> 5 tips som lyser upp mörka höstdagar

> Tankar om höstdepression

> Tankar om mitt mående på hösten

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Tuff du är som åker så långt själv…hur underhåller du Elsa. Min son som är lika gammal är svår att ha i bilen i perioder, speciellt om man är själv.

stats