Emma Barremyr

Marknadshelg i Torsby

Hejhopp! Det där var några bilder från helgen. Jag sitter hemma vid mammas och pappas köksbord och har precis slagit upp datorn för att jobba en stund. Det har varit en intensiv helg med huset fullt eftersom hela stora familjen varit här på höstmarknaden i helgen. När alla systrar, sambos och barn är hemma nu är vi ju tolv personer, så det blir ett himla mysigt kaos då. Haha. Det är underbart! Men nu har alla åkt hem, mamma är på jobbet och det är bara jag, Astrid och min pappa kvar här hemma, Lugnet har lagt sig om man säger så och det är ganska skönt det också. Astrid ligger här bredvid mig på bordet och sover och Elsa har jag precis kramat hejdå och släppt iväg till farmor och farfar ett dygn.

Jag och barnen ska vara kvar här i Torsby under veckan eftersom Pelle ska iväg på jobbresa. Mamma är ledig hela veckan så då passar jag på att få lite hjälp med barnen och mysig kvalitetstid med mina päron. SÅ VÄRDEFULLT <3 Elsa är som sagt hos sin farmor och farfar eftersom de var lediga imorgon och också ville träffa henne (blir ju mycket mormor och morfar tid nu när vi är här), så idag och imorgon ska jag bara mysa med Astrid och passa på att jobba så fort hon sover. På tisdag ska mamma få passa Astrid medan jag och Elsa åker till badhuset, så får jag lite mysig egentid med henne också. Herregud vad jag ser fram emot det! Bada är något av de bästa Elsa vet och jag älskar att få göra saker med henne som gör henne glad <3

Imorgon tänkte jag bjuda mina päron och svärföräldrar på middag när de kommer hit och lämnar Elsa, så just nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för gott?! Funderar på att göra lax med parmesan och sötpotatispommes, men har inte riktigt bestämt mig än. Ska klura lite till innan jag åker och handlar. Ikväll blir det nog en smarrig sallad av något slag. Jag är så sugen på fetaost, oliver och soltorkade tomater, så det ska jag garanterat ha i salladen 🙂 Vad äter ni till söndagsmiddag?

Hoppas att ni haft en fin helg <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats