Emma Barremyr

Tips vid kvällsorolig bebis

Förlåt, men jag har verkligen varit sämst på att svara på kommentarer senaste tiden. Jag blir så glad varje gång ni lämnar avtryck, ställer frågor eller bara visar att ni finns. FORTSÄTT med det. Älskar när ni visar att ni finns där ❤️ Jag ska bättra mig på att svara nu framöver! Dagarna har gått i ett sen Astrid föddes och jag har faktiskt valt att prioritera tid med familjen istället för bloggen under semestern, men nu när vardagen är här igen kommer jag ha mer tid att lägga på bloggen igen, äntligen! Jag har längtat 🙂

I tisdags hade jag min första ”jobbdag” framför datorn igen på väldigt länge! Och som jag njöt 🙂 Elsa och Pelle åkte hemifrån strax efter 07 och sen hade jag och Astrid en lugn morgon med frukost, bad och en morgonpromenad innan jag satte igång med jobbet. Astrid sov som en stock hela dagen, först ute i vagnen och sen i selen, så jag fick massa jobb gjort! Sen hann jag förbereda maten också innan jag åkte och hämtade Elsa på förskolan, så när vi kom hem därifrån kunde vi bara mysa utan någon stress av att maten skulle lagas. Jag gjorde halloumi- och morotsbiffar och en matig sallad till det. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!! Mums alltså 🙂

Nybadad liten Astrid. Hon älskar verkligen att bada, precis som Elsa gjorde som nyfödd!

 

Jag fick en fråga om hur Astrid är på kvällarna nu från en som har en bebis i samma ålder som Astrid. Är hon gnällig eller nöjd? Den senaste veckan har hon varit ganska gnällig och haft svårt att komma till ro på kvällarna. Hon har varit förkyld så det har nog bidragit, men hon är också i sin första utvecklingsfas just nu vilket innebär att hon behöver extra mycket trygghet. För oss har det funkat väldigt bra med att bära henne i sele eller sjal på kvällen för att hon ska komma till ro, så det kan vara ett tips om ni har kvällsoroliga bebisar ❤️. Amma och mycket närhet!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats