Emma Barremyr

Söndagsutflykt

 

God morgon måndag! Det är söndag kväll när jag skriver det här inlägget och jag sitter i en fåtölj i uterummet och njuter av en fantastisk sommarkväll. Solen skiner, himlen är blå, luften är varm och det fläktar in skönt från friska sommarvindar. Jag älskar verkligen det här rummet och mår så bra av att spendera tid här ute. Och som jag ÄLSKAR att blicka ut över trädgården. Att se det vi skapat, allt som växer och blommorna som blommar. Wow, naturen och trädgården har blivit en så stor del av min hälsa de senaste åren och jag känner stor tacksamhet och uppskattning över att få bo såhär. Det gröna ger mig lugn och välmående!

Men nog om det! Bilderna ovan är från vår söndagsutflykt som vi gjorde idag! Efter tre dagar på stranden kände vi för att hitta på något annat, så det blev en utflykt till både Värmskogs café för att käka räkmackor och sen till Ängebäck trädgård för jordgubbsplockning. Båda sakerna hör sommaren till och som jag älskar att få skapa dessa traditioner tillsammans med min lilla familj ♥

Räkmackorna på Värmskogs café är så himla goda, och det är så otroligt vackert att sitta där intill sjön och äta. Det är en perfekt utflykt en fin sommardag. Elsa gillar inte räkor, men var väldigt taggad på en köttbullesmörgås, så hon fick en sån och ett glas mjölk, medan jag och Pelle tryckte varsin macka med massa räkor och kaffe. Jag hade en bra dag med illamåendet och njöt ♥

Efter maten lekte vi lite i lekparken innan vi åke vidare till Ängebäck trädgård och plockade jordgubbar. Vi var där förra året också och då såg det ut såhär, lilla skruttan så liten hon var då! Förra året tryckte hon i sig jordgubbar som bara den, men i år var hon oväntat nog VÄLDIGT noga med att jag och Pelle inte fick äta jordgubbarna, utan att de skulle ner i ”hennes” hink. Haha! Kan meddela att jag smygåt en del ändå, när hon inte såg 🙂

När vi var färdiga betalade vi och köpte varsin glass som vi satte oss med i skuggan. Det var en VARM dag så det var skönt att få svalka sig lite. Och till glassen fick vi jordgubbar! Bara vi hade plockat klart var Elsa generös med jordgubbarna och lät oss smaka, haha.

En mysig utflykt som sedan avslutade med en storhandling på Ica Maxi innan vi åkte hemåt igen!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats