Emma Barremyr

Jordgubbsplockning i Ängebäck trädgård

Igår var vi i Ängebäcks trädgård och plockade jordgubbar. Så himla mysigt! Jag minns sommaren för två år sedan när vi var där och plockade. Både min syster och en av mina bästa kompisar som vi var där med var gravida och jag och Pelle skulle precis börja försöka. Jag drömde mig bort till den här dagen då, och nu kom den. När vi för första gången åkte och plockade jordgubbar som familj!

Åh, Elsa var i himmelriket och gick lös på alla jordgubbar. Hon älskar dem! Så medan jag och Pelle försökte fylla hinken hjälpte Elsa till att tömma den, hehe. Men det var inte bara Elsa som åt massa jordgubbar, det gjorde vi också såklart. Det bästa med att plocka såhär är ju att man måste provsmaka dem lite.

Jag gillar smaken Korona väldigt mycket! De är lite mindre, typ som stora smultron och väldigt söta. Tar en del tid att plocka, men så värt det eftersom de är så goda!

Här kommer en liten bildbomb ♥

Såg ut som att det är mer jordgubbar på gång så förhoppningsvis hinner vi dit en gång till. Jag vill gärna fylla upp frysen med lite jordgubbar så att vi har att ta fram längre fram i höst/ vinter!

Har ni plockat några jordgubbar?

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag plockade förra måndagen! Hade gärna gjort det igen men självplocket är slut för den här säsongen, vädret har varit för varmt. Självplockningen började redan i maj i år, sjukt!

  2. Ellen

    Tyvärr inte plockat några jordgubbar i år, har bara köpt. Och goda har gubbarna varit i år ? Däremot har jag plockat kilovis med körsbär ? Älskar att plocka bär!!

stats