emmabarremyr

Emma Barremyr

Semester!!!

God morgon kompisar! Första morgonen på 9 veckors semester är här. Hur underbart?! Pelle ska alltså, precis som förra sommaren vara hemma 9 hela veckor tillsammans med mig och Elsa. Det är sååå efterlängtat!

Fast ledighet för mig är väl egentligen att ta i. Jag är ju egen företagare och har svårt att ta ut semester. Det blir såklart en del jobb med både blogg, Instagram och PT-online även i sommar. Men det är ju bara kul så det känns knappt som jobb! Och lite senare i augusti har jag tänkt starta igång en träningsgrupp i Karlstad, också något jag längtar efter eftersom det var så länge sen jag körde en grupp nu (innan Elsa kom).

Jaja, ville mest bara kika in och säga hej till er och visa några bilder från gårdagen då vi hängde i Mariebergsskogen med mina föräldrar och sedan firade in semestern på Pinchos tillsammans med mamma, pappa och syrran med familj!

Terassen Gastro i Mariebergsskogen hade äntligen öppnat för säsongen och vi käkade lunch där med den här utsikten! Vackert!

Jag åt en räksallad. Inte den godaste jag ätit, men helt okej!

Springa omkring är livet ♥

Vi åkte tåget i Mariebergsskogen!

Fick låna mormors glasögon i väntan på maten, sötunge ♥

Pinchos är så gott! Jag åt sötpotatispommes, baconlindade dadlar, halloumifries och grillad kyckling!

Elsa fick en miniburgare och halloumifries och åt upp nästan allt! Hehe, hon godkände också Pinchos alltså 🙂

Efter maten när klockan började nära sig sju var Elsa trött och la sig på bordet. Så vi packade ihop oss och åkte hem!

En fin början på semestern! Jag älskar att Elsa är såpass stor nu att man kan börja göra lite såna här saker även kvällstid. Är så enkelt att hon äter mat tillsammans med oss och tycker om att umgås med andra människor ♥

Jag är fortfarande inte frisk, utan hostar, snorar och har ont i halsen. Även om jag inte känner mig så sjuk längre eftersom jag är feberfri ska vi ändå försöka hålla helgen lugn här hemma. Vila och ta det lite lugnt blir en bra början på semestern!

Hoppas ni får en fin lördag allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor Engström

    Vilken härlig start på sommaren och semestern! Eller sommaren har vi ju kunnat njuta av länge, men härligt att det fina vädret håller i sig även nu när folk börjar gå på ledighet!
    Även pappan i denna familj gick på semester igår och det firade vi med pizzapicnic i kvällssolen – underbart!
    Ha nu en fortsatt fin helg, sommar och semester!
    Kram

stats