Emma Barremyr

Underbara sommarbarn!

God morgon älsklingar! Hoppas att ni har fått en riktigt fin start på dagen. Hos oss har vi hunnit njuta av frukost i morgonsolen, plockat massa hallon och hängt ute i trädgården på en filt i skuggan.

Det är så jädra skönt att komma ut direkt på morgonen, och jag älskar verkligen sommarmorgnarna just nu! Det är väldigt varmt på vår altan när solen ligger på under morgonen och förmiddagen, så därför flyttade vi ut oss på en filt i skuggan efter frukosten.

På filten har vi haft familjemys och så har jag och Elsa plockat de första mogna hallonen nu. Hon är helt galet förtjust i bär den där ungen och rensar typ alla buskar vi har här hemma. Det är så gulligt och det är tur att det finns så mycket bär. Så fort Elsa kommer ut springer hon direkt till en buske och ställer sig och äter. Underbara sommarbarn! Det är en så härlig känsla att se henne så!

Som ni ser på bilden ovan har vi tagit bort växthuset nu. Det blev en enda djungel av det hela så vi bestämde oss för att ta bort glaset och låta växterna växa fritt. Det blev lite mer lättskött så och mindre trångt för växterna! Ska bara hinna måla tredje pallkragen också…

Idag verkar det bli lika fint väder som alla andra dagar så kanske blir det en tur till stranden innan matchen i eftermiddag.

Hoppas att ni får en härlig dag!

Kram Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats