Emma Barremyr

Fem färgglada middagar

God morgon måndag!

Jag tänkte börja den här bloggveckan med att tipsa er om fem goda och färgglada middagar. Färgglad mat är något som ligger mig varmt om hjärtat och som gör mig så otroligt glad, desto mer färg desto lyckligare blir jag. Det är ju bara så underbart att sätta sig till bords med en tallrik som sprakar i färg, ellerhur?

Färgglad mat innehåller dessutom så mycket mer näring än ”färglös mat” och det är bra att försöka få i sig så många olika färger som möjligt under en veckas tid. Tipsar här nedan om några av mina gamla favoritrecept. Dessa innehåller mat som har riktigt mycket färg och därmed också innehåller mycket näring. Kärlek och finfin energi till kroppen helt enkelt!

Varsågoda! Hoppas det ger er lite middagsinspiration att laga färgglatt i veckan!

 

 

> Rödbetsbiffar med matig sallad <

 

 

> Pizza med sötpotatis och chévre <

 

 

> Tacos á la vegan <

 

 

> Sötpotatisgnocchi med pesto <

 

 

> Rödbetspasta <

 

Kram och ha en härlig måndag allihopa! / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats