Emma Barremyr

Tre favoritreceot på scones

God morgon måndag och alla fina kompisar här inne! Hur mår ni? Jag är så glad över att ni kikar in här hos mig. Jag säger det alltför sällan, men tänker ofta på hur tacksam jag är för er! Ni hör ofta av er och berättar att ni läst bloggen länge och det är så fint att höra att ni fortfarande uppskattar det jag skriver om, att jag ger er inspiration och att ni helt enkelt gillar att hänga här inne hos mig. Det gör mig så glad och jag vill bara säga TACK för det! Era fotspår ni lämnar efter er i form av kommentarer, mail, meddelanden på Instagram o.s.v. betyder allt för mig. Kom ihåg det! Och inget gör mig gladare än när ni skickar bilder på när ni testar mina recept. Alltså wow säger jag bara, ni är så grymma!

Nu till dagens tips som kommer att handla om scones! Scones måste ju vara livets godaste bröd ändå?! Jag får ALDRIG nog och äter det gärna flera gånger i veckan både till frukost, lunch och middag. Just nu saknar jag alla goda ostar som jag brukar ha som tillbehör i vanliga fall, men inte kan äta som gravid. Jag älskar ju både brie, chévre och ädelost och är det något jag ska fira med sen när lillasyster är ute är det en rejäl sconesfest med massa goda ostar! Det blir något att se fram emot 🙂

Jag brukar göra lite olika recept på scones och får ofta frågor kring mina favoritrecept, så jag tänkte helt enkelt dela med mig av tre av mina receptfavoriter på scones. Alla är glutenfria och det allra godaste är det med äpple och morot. DET RECEPTET MÅSTE NI TESTA! Med de andra två är helt klart vädra att baka de också <3

Nu kör vi, varsågoda! Här är mina tre favoritrecept på scones!

Klicka på länkarna under bilderna så kommer ni direkt till recepten!

 

> Scones med äpple och morot <

 

 

> Mandelscones <

 

 

> Saffransscones <

 

Jag njuter av scones till både frukost, lunch och middag! Alla dessa recept är väldigt näringsrika och mättande så de funkar som sagt lika bra till lunch eller middag som de gör till frukost! Och glöm inte att lägga på en riktigt god ost och marmelad också. DRÖMMEN!!!

 

Hoppas ni får en fin start på veckan allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats